let me be free



// tröja - bikbok // jeans - vero moda

the studio



pics från the studio
// virkad - bikbok // shorts - bikbok // skor - skokanonen // halsband - ur&penn

äntligen hemma efter en riktigt rolig dag i huvudstaden! det blev shopping och the studio som jag och min syster fick i julklapp av mamma och pappa. synd bara att man inte har så mycket pengar. går på topshop och american apparel och carlings och bara dreglar... några köp blev det faktist i alla fall som ni får så någon dag framigenom.

nu tänker jag kolla på house och sedan ropar sängen på mig. sov hela vägen på tåget från stockholm men är fortfarande jättetrött..

godnatt alla små änglar!♥

favourite perfume






heat by beyonce

2012-02-27



// tröja - bikbok // jeans - vero moda
nyklippt brud

snacka om att hinna med mycket på en dag! imorrse väckte mamma mig ( som jag sa åt henne att hon absolut inte fick) och sa att vi hade fått en tid hos hjärtspecialisten, så det var väl bara att hoppa in i bilen och dra mot falun. det gick relativt fort så då han jag hänga med tyra en liten  stund!:) den vart det som sagt frissan. riktigt nöjd med resultatet faktist. sen har jag hunnit käkat jordgubbar, haft tråkigt och tagit 1000 själporträtt med min underbara fjärulösare. hehe... innan jag kom på att det faktist fanns intressantare saker att fota. resultatet av det kommer upp antigen ikväll eller imorrn förmodligen! sen har jag kollat på tv också. känslan när nån snackar spanska på tvn och man förstår vad dom säger.... haha..

hear no evil speak no evil see no evil



I am my hair pt. 3



sista hårbilderna nu! lovar!

godnatt och sov gott!♥

I am my hair pt. II




så otroligt vackra så jag håller på att tuppa av! förstår inte hur vi kunde ta så många fina bilder på en enda kväll! i vanliga fall så blir kanske en eller två bilder sådär perfekta som man vill ha dom men nu blev jättemånga bilder helt perfekta och inte sådär förutsägbara och tråkiga som vissa bilder blir. jag är completely in love i dessa bilder.
och det koimmer fler!

och nu har emma dragit till sin brorsa så nu är jag helt ensam här hemma, senare blir det handboll med morfar och cheerträning ikväll!



I am my hair






jag och emma fick lite spatt idag och knäppte massvis av kort. vi va på nån " modell för en dag" sak idag som tog typ 4 timmar eller nåt. sen drog vi hem hit och fotade som tokar typ vart jättekreativa och allt, sen kom vi på att emma skulle sova över här!;)

älsar dom här bilderna så mycket att jag blir helt lyrisk! vad tycker ni om dom?

nej nu ska jag leka lite med emma och sen sova!

godnatt och sov gott!♥

todays details




blow


cus we said we would die together


min söthäst dreaumur ( uttalas dröjmur) som betyder ungefär drömmen på isländska.



ja detta är vad jag har gjort idag! måste säga att det har vart den bästa skoldan på länge. vi hade friluftsdag så jag och flickorna drog ut och red en sväng. det var riktigt kul faktiskt. hästen som jag red på var jättemysig!:) vi har grillat korv och burrar och det var hur härligt som helst när hästarna gallopperar genom skogen så fort dom bara kan och man känner vinden blåsa i håret!:D.

när jag kom hem blev jag tvärtrött och gick och la mig och sov i en timme. skönt. sen skulle mamma spela alfaphet med mig men jag gav upp nästan på en gång...

nej nu blir det myskväll med mammi; the voice och mamma mia

ha det gött!

when she was just a girl, she espected the world




hahaha den enda bilden som togs på alla oss tre....

lite opublicerade bilder från helgen i brist på annat. dagen har vart allmänt mysig faktiskt. först trevlig morgon med matilda. sen het okej skoldag faktiskt. hehe mitt cpskratt kom fram också, det hade inte visat sig på länge. jag liksom sitter med munnen öppen och gapskrattar men ändå kommer inget ljud... och så brukar jag grina också höhö.
men sen fick jag skuts hem av snälla toves pappa! och lilla mysiga tori var med! hon skulle ställa sig och tilla ut genom förstret i bilen och så råkade hon trycka ner fönsterrutan, stackarn tur att hon inte han hoppa ut!

jag har också huunnit med reashopping (som ni absolut får se resultatet av nån gång;)) och prat i telefonen med både felicia och mammas kusin!;)

nu ligger jag här i sängen och har precis kommit på att jag fått en liten förälskelse i coldplays låtar helt plötsligt.

mina favoriter just nu : paradise ,the scientist , every teardrop is a waterfall

känns som att jag är lite smått efter och att alla har lyssnat på dom i flera år och jag typ upptäcker nu att dom är bra...

yellow rose





har precis pluggat klart inför kemiprovet imorrn. känns som att jag kan allt! bara för det så kommer det  väl gå åt skogen imorrn då säkert...
nej nu ska vi inte vara negativa! har haft en  riktigt mysig eftermiddag faktiskt med mormor och syster och lagat mat. riktigt gott blev det faktiskt. nu blir det bara lite slösittande framför datorn och sen sängen förmodligen. taggar som sjutton till på fredag också! då är det friluftsdag i skolan och jag och tjejerna ska ut och rida på jättemysiga islandshästar. har saknat ridningen faktiskt. det var flera månader sen jag red sist nu.

förresten snart kommer min nya design! det kommer bli så otroligt snygg!:D

Halvtrött tjej påväg till bussen

Nu ska jag till Matilda. Vi ska väl kolla på gohstwisper och sen bär det av till skolan!;) efter skolan blir det mys+ matlagning + plugg tillsammans med mormor!:)
Felicia och alicia bli friska nån gång! Ni får ta å krya på er fortare!;)<3

Ha en riktigt super bra dag alla!


kan dee tävling!



är med och tävlar på coolaste kandees blogg med dessa två bidrag i en jätterolig tävling  där man ska skicka in ett collage med temat " vår outfit". man kan vinna en länk på hennes blogg!:D håll alla tummar ni har för mig!;)
för att också vara med i tävlingen klicka!

sommarinspiration



// shorts - bikbok (gamla) // bikini - hm (gamla) // skor - converse // virkad - bikbok

hallon och choklad marmelad




ni kanske har fattat att jag gillar "håriga" bilder nu...

lite bilder från igår, när jag och jonna hängde! vi bakade bland annat muffins och gjode jättegod marmelad/ sylt som är jonnas recept;) här kommer det.

hallon och chokladmarmelad:

du behöver:
- hallon (frysta går bra)
- socker
- choklad
- maizena/ potatismjöl

du börjar med att värma hallon och socker på spisen med lite vatten i för att det inte ska bränna fast. när det är en sås bryter du ner så mycket choklad du vill ha ( mörk choklad är enligt jonna godast). och låter det smälta, efter det kan du smaka av och kolla ifall du vill ha mer choklad eller socker. och sist men inte minst kan man reda lite med maizena eller potatismjöl!

supergott som topping på muffins som ovan eller på rostat bröd med smör!

imorrn blir det disco med felicia och jonna! kul kul!:D

tuesday night


cicci, felicia, jag och matilda!♥

två från singelfesten i tisdags som bjöd på skräckis, ben&jerys och skratt tillsammans med mina tjejor! ni kan ju bara tänka er när vi skulle följa med felicia till hennes farmor och farfar mitt i natten efter att vi kollat på den... typ jätterädda och sprang tillbaka efteråt haha.

gullunge♥


denna fick jag igår av mamma och pappa, älskar er!♥

jag fick den för att mamma och pappa älskar mig




en dansande liten amanda i vardagsrummet

när vi var mindre så fick vi alltid en varsin tröja med hjärtan på jag och hanna på alla hjärtansdag av mamma och pappa på morgonen. och hade dom på oss på dagis hela dagen. och alla tyckte dom va så fina och frågade vart vi hade fått dom. då var det jag eller min syster som alltid svarade " jag fick den för att mamma och pappa älskar mig".

alla singlars dag?

hej allihopa, stackars er.... jag är jättetråkig just nu... bloggar nästan aldrig. men sånt är livet vet ni, när man har skolan och kompisarna att vara med;) hoppas alla har haft en riktigt bra allahjärtansdag. för det har då jag haft och bättre ska det bli. imorse när jag vaknade fick jag ett allahjärtansdagägg? ett sånt som man får på påsken ni vet fast utan chycklingarna och med hjärtan på med godis i och så fick jag en liten prydnad eller vad man ska kalla det till mitt rum. i skolan gjorde vi inget särskilt konstigt nog mer än och leka blinkleke 10 minuter på slöjden och sen sluta tidigare. riktigt kul faktiskt. sen blev det fika med mormor och morfar när jag kom hem. munkar!!!:)

nudå? jo snart bär det av på singelparty!!:D eller party och party vi ska kolla skräckis och käka ben och jerrys i våran ensamhet... neh´jdå vi ska fira att vi är singlar


och nej jag har inte jättemycket brunt hår på ett ställe av armen som det ser ut som på bilden, det är mitt försök att måla en fjädertatuening med ansiktsfärg...;)

dagens: //jeans - lager70// tröja - ginatricot ( båda gamla)

ha väldens bästa allahjärtansdag nu alla!:D även fast ni inte har någon kille att fira den med så han man alltig fira kärldeken till vänner och familjen!:)

pics


lite foton från i frdags med felicia

hej har inte bloggat idag och igår eftersom tyra sovit här. det var riktigt kul. vi lagade mat och tittade på melodifestivalen igår. ulrik munther var klart bäst, och snyggast! idag har vi kollat bring it on och käkat godis hela dagen och bara chillat. det var jättekul, det var länge sedan vi träffades sist. nu drar ja snart på cheerleading träning. extra lång idag. jag är astaggad!

witney houston

En av världens största sångerskor dog i natt. hon hittades död i sitt hotellrum av sin livvakt. hitills är orsaken okänd, men det är ingen hemlighet att hon haft problem med droger förut, så det är ju inte helt osannióligt att hon dött av överdos eller liknande. det är  hemskt det där med droger verkligen. hon var bara 48 år gammal. R.I.P witney houston.

whitney houston - i will always love you



bustier




// bustier - zerozero outlet (ny) //shorts - bikbok // armband - kina // klocka - sicilien // solisar - mammas gammla

beat it


//örhängen- glitter // tröja - new yorker

hade en grym kväll med felicia igår! först kollade vi på en så bra dansuppvinsning att vi blev jätteinspererade och dansade och höll på när vi kom hem till beat it. haha!;) idag har jag var på stan med mamma och några hennes kompis plus hanna och hennes kompis. det blev två köp. fast jag har sagt att jag ska sluta shoppa så mycket...
du får se vad jag köpt sen, nu ska jag städag på mitt rum

tack och hej leverpastej!

hetingar



~du är det viktigaste för mig nu, ingenting har någonsin varit viktigare~ Edward till Bella

broken flower




kom nyss hem och drog ut och fotade litegrann. det är ganska sorgligt att se hur blommorna förvanlas totalt och vissnar under vintern, för att sedan födas på nytt i vår. vissa kanske tycker att vissna blommor är fula. men det gör inte jag, jag tycker att dom är vackra.

idag åkte jag och pappa först till falun för att kolla upp min hjärtklappning, så jag fick springa på ett löpband och svara på några frågor. det gick ganska snabbt, så jag han till skolan efteråt. han ha spanska och kemi, sen slutade vi. fick skjuts av mamma hem, så nu har jag bara vråkt i mig massa godis och druckigt en coca cola,  allt för att stilla godissuget.

ikväll åker jag och felicia och kollar på dansuppvisning, ska bli jättekul!

wristwatch






//shorts- avklippta från veromoda // virkad/stickad- secondhand //klocka- sicilien // armband- från kina

dagens

only dead fish follow the stream




bjuder på dom jag;)

idag har felicia hänkt med mig hem efter skolan. vi har vart och knäppt kort i kylan och spelat wii; wii fit blev det så nu är vi riktigt tränade! haha rocka rockring... riktigt kul, men det blev inte så många bilder eftersom det var så kallt men det gjorde inte så mycket;) vi han också ner på stan en sväng och fikade.
tack för dagen flisan!;)

i won´t let you go






// jeans - veromoda // kavaj - hm // linne ginatricot

idag gick jag till skolan även fast jag inte var 100 frisk, men det gick bra endå faktiskt. skönt att träffa alla kompisar efter two days of. inte lika skönt dock med matteprov... men tror faktiskt att det gick helt okej. nu har jag läst senaste numret av sofis mode, måste säga att den har blivit ganska... tråkig... nej tacka vetja frida!

brukar ni läsa tidningar? i så fall vilken? skulle vara kul att veta;)

shining likt the sky at night


grattis till älsklingshunden!




grattis dixie 9 år! det känns som att det var alldeles nyss som vi hämtade dig i gävle och du gnällde hela vägen hem och jag tyckte så synd om dig så jag grät.  men nu är du stor flicka vetu;)

red lips and military


// heels - nelly.com // läppstift - makeupstore // franstisha, militärväst, jeans och earcluff - gina tricot

jeans x2


jeans x2 + ankelboots + långa fransar + beatels = asballt

home movies




haha åh det är så häftigt när man ser en gammal hemvideofilm och så ser man säg själv och kommer ihår att det på filmen har hänt fast det är typ 10 år sedan den filmats.

förresten är jag väldigt glad att man slipper bära runt på såna där tjocka videofilmer nu förtiden. nu är det tunna dvd- skivor som gäller;) kom ihåg första gången vi köpte en dvd och hur konstigt det var då....

sjuk






japp, jag är hemma idag. sa ju att jag inte mådde så bra igår. och inatt bröt förkylningen ut, jag snorar hela tiden och tårarna bara rinner och rinner. usch jag hatar att vara sjuk. det känns som att man är så slö. att man egentligen vill gå och städa rummet man man orkar verkligen inte...

har spenderat dagen hitills framför tvn och kommer förmodligen göra det resten av dagen. har tittat på gohswisper och inspelad melodifestivalen hittils, jag måste säga att loreen är den enda som gör det bra. tyckler hela melodifestivalgrejjen är ganska uttjatad...

nej nu ska jag gå upp och hämta några disneyfilmer på vinden som jag alltid gör när jag är sjuk! lejonkungen är min favorit, vilken är eran?

varm choklad




kvällen bestod av cheerleadingträning och så ska det låta tittande + varm choklad. är riktigt taggat för cheerleadingen nu faktiskt, det var askkul verkligen idag. ny dans!!:D nu hoppas vi på en uppvisnyng
snart då.
imorrn blir det skola igen då... och matte prov på tisdag så kommer nog inte bli så mycket uppdatering
imorrn eftersom jag måste plugga till det.

förresten nån som har något tips för att stoppa en förkylning? känner i hela kroppen att jag är påväg
att bli dunderförkyld nämligen. usch orkar inte med det nu.
å vad deppigt inlägg det blev nu det var inte alls meningen. nu ska jag gå och lägga mig och läsa min
bok och lyssna musik, sen sova

godnatt alla fina!♥

† feathers and pilots


you took me by my hand and told me that I made you free




// ring - BikBok

känslan när man skrattar så mycket så man dregglar...

hej alla fina vänner. nu är jag hemma igen efter en skitkul helg. den har vart helt grym, mycket tack vare
emmsan♥. jag var på konfirmandläger som assistent.  alla konfirmander fick lära känna varandra osv.
haha kravallpolisen var en av alla sjuka lekar som vi lekte. det går ut på att alla ska ligga i en hör på
golvet och hålla sig fast i varandra. och så kommer "polisen" och ska dra ut alla från högen en efter
en. haha men aj vad ont det gör att bli dragen åt olika håll så alla armar och ben åker ur led osv.

har tuvär inte så många bilder att lägga upp, för jag lyckades glömma kameran inne när vi skulle ut på
7 kamp..







Amanda Mair - tidsinställt



har fastnat helt för denna fantastiska tjej Amanda Mair! hon gör helt fantastisk musik ( synd att hon bara
släppt 3 låtar...) och till på köpet så är skivomslagen så snygga! precis så skulle jag göra mitt skivomslag, om
jag kunde sjunga över huvud taget;)


kolla bara! sjukt snygg stil!


away

nu drar jag över helgen, kommer nåt tidsinställt men annars får ni stå  ut, har vart lite snålt med
inlägg nu men när jag kommer hem på söndag återgår det till det normala igen!
så ha världens bästa helg nu alla fina!:D


felicia+ häst

split my personality




hej och förlåt att jag inte bloggat, men jag har umgåtts med felicia både idag igår och igår i förrgår
eftersom vi hade studiedag idag. igår i alla fall följde jag med henne och tittade på henne när hon
tränade med sin häst. på ridskolan har de en häst som är dräktig. det var riktigt häftigt. tänk att
hästen har ett liv innuti sig.

igår var vi till badhuset och tränade och shoppade. jag köpte ingenting! duktig jag är! har bestämt
mig för att spara mera pengar...  hur nu det kommer att gå....

haha detta inlägg skulle ha publicerats igår... men eftersom det inte gjorde det på grund av blogg.se
så får jag vär publicera det idag i stället